Ons SEO recept

Monitoring

Wij houden constant uw website in de gaten. Als er bepaalde aanpassingen gemaakt moeten worden om hoger te komen in Google dan passen wij deze meteen toe. Snel handelen is van essentieel belang om de vindbaarheid van uw website te verbeteren.

l

Content Analyse

Teksten zijn voor Google belangrijk. Dit betekend dat u bij het schrijven van de teksten niet alleen aan de klant moet denken. De content moet ook op een bepaalde manier geschreven worden dat Google uw teksten en dus uw website makkelijker kan vinden. Hoe dit werkt nemen we graag met u door.

SEO scripting

Wij hebben de nodige scripting in place om te zien wanneer we in aktie moeten komen. Deze is heel belangrijk om de vindbaarheid van uw website te verbeteren. In combinatie met deze scripting installeren we ook onze eigen software op uw website die ervoor zorgt dat onze scrips perfect samenwerken met uw nieuwe website.


Wat wij u kunnen bieden

Iedereen die een website heeft wil hét!

Op pagina 1 staan van Google staan met de zoekwoorden waar u mee gevonden wilt worden is geen makkelijke taak om voor elkaar te krijgen maar zeker niet onmogelijk.

Wij hebben veel onderzoek gedaan naar het gedrag van zoekmachines, wat wel en niet werk en hiervoor hebben wij een systeem ontwikkeld. Deze kennis willen we graag met onze klanten delen, indien u een nieuwe website bij ons laat bouwen dan zorgen wij ervoor dat alle ingredienten om hoog te scoren in Google aanwezig zullen zijn.

Wilt u weten wat er voor u mogelijk is, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

1. Zoektermen

Wij gaan samen met u in gesprek over de mogelijke zoektermen waarmee u gevonden wilt worden.

2. Teksten

Wij gaan samen met u ervoor zorgen dat uw teksten goed aansluiten op de zoektermen waarmee gevonden wilt worden.

3. Ons SEO systeem

Onze SEO machine gaat van start om te zorgen dat u hoger in Google komt. Wij monitoren deze voortgang en houden u hiervan op de hoogte.

De kosten om uw website helemaal SEO ready te krijgen en te houden varieert. Dit hangt vooral op met hoeveel zoekwoorden u wilt scoren. Een pakket om te scoren op Google kan bij ons al vanaf €50,- ex btw per maand of geheel gratis tot de 1ste pagina is bereikt (no cure no pay).

Neem contact met ons op voor meer informatie.


Meer informatie nodig?

3 + 9 =