Wordpress CMS

WordPress is een persoonlijk publicatie platform gericht op schoonheid, webstandaarden en gebruiksgemak. WordPress is van onschatbare waarde en dat geheel gratis.

Voor meer informatie lees hier verder.

MySQL

MySQL is een propriëtair opensource-managementsysteem voor relationele databases (RDBMS). SQL is de taal die wordt gebruikt om een database van dit systeem op te bouwen, te bevragen en te onderhouden. MySQL werd allereerst vooral gebruikt voor internettoepassingen zoals fora en gastenboeken, meestal in combinatie met PHP. MySQL vormt de basis van vele internettoepassingen en standalone software.

Waar de naam MySQL vandaan komt is onduidelijk, maar men vermoedt dat het vernoemd is naar het dochtertje van medeoprichterMonty Widenius, dat My heet.

Voor meer informatie lees hier verder.

Logo

Een beeldmerk of logo is een grafische uiting die met een bedrijfs- of productnaam geassocieerd wordt. Het woord “logo” is afgeleid van het Griekse woord “λογος”, dat kan worden vertaald als “woord”.

Een beeldmerk kan bestaan uit een woordmerk, een kleine afbeelding, lettermerk, monogram, embleem, zegel, mascotte dat symbool staat voor een woord of combinatie van woorden of uit een combinatie van een aantal van deze dingen. Een beeldmerk is een beeld dat overeenkomt met het merk.

Webdew kan ook voor u een op maatontwikkelde logo ontwerpen die naadloos op de huisstijl aansluit.
Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Website hosting

Webhosting is een dienst die particulieren of bedrijven ruimte aanbiedt voor het opslaan van informatie, afbeeldingen, of andere inhoud die toegankelijk is via een website. Om snelheid en veiligheid te garanderen en ervoor zorg te dragen dat een webpagina of een website altijd beschikbaar is, worden deze opgeslagen bij een hostingbedrijf.

Uiteraard kunt u uw website bij Webdew laten hosten vanaf €4,16 per maand. Wij maken gebruik van servers met voldoende capaciteit om elk CMS systeem optimaal te laten functioneren.

Wat krijgt u voor €4,16 per maand?
* Automatische backup
* Directadmin Dashboard
* 5 emailadressen
* 1G webhosting ruimte
* Website die voor 99,9% van de tijd beschikbaar is.

Elegant Theme

Elegant Themes is een Internet bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het ontwikkelen van ‘elegante’ WordPress themes. Deze themes zijn niet los te koop, maar enkel als totaalpakket bij afname van een abonnement. Een jaar abonnement heb je al vanaf ongeveer €60 per jaar.

Voor meer informatie lees hier verder.