Wordpress CMS

WordPress is een persoonlijk publicatie platform gericht op schoonheid, webstandaarden en gebruiksgemak. WordPress is van onschatbare waarde en dat geheel gratis.

Voor meer informatie lees hier verder.

MySQL

MySQL is een propriëtair opensource-managementsysteem voor relationele databases (RDBMS). SQL is de taal die wordt gebruikt om een database van dit systeem op te bouwen, te bevragen en te onderhouden. MySQL werd allereerst vooral gebruikt voor internettoepassingen zoals fora en gastenboeken, meestal in combinatie met PHP. MySQL vormt de basis van vele internettoepassingen en standalone software.

Waar de naam MySQL vandaan komt is onduidelijk, maar men vermoedt dat het vernoemd is naar het dochtertje van medeoprichterMonty Widenius, dat My heet.

Voor meer informatie lees hier verder.

Logo

Een beeldmerk of logo is een grafische uiting die met een bedrijfs- of productnaam geassocieerd wordt. Het woord “logo” is afgeleid van het Griekse woord “λογος”, dat kan worden vertaald als “woord”.

Een beeldmerk kan bestaan uit een woordmerk, een kleine afbeelding, lettermerk, monogram, embleem, zegel, mascotte dat symbool staat voor een woord of combinatie van woorden of uit een combinatie van een aantal van deze dingen. Een beeldmerk is een beeld dat overeenkomt met het merk.

Webdew kan ook voor u een op maatontwikkelde logo ontwerpen die naadloos op de huisstijl aansluit.
Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Maatwerk

 

Om de nieuwe website van Datingspecials mogelijk te maken en de klanten van Datingspecials zo min mogelijk te belasten was een klantvriendelijke migratie van het verouderde CMS platform naar WordPress CMS noodzakelijk. Hierbij was het een vereiste om de gegevens zoals profielfoto en persoonlijke eigenschappen van de klanten te behouden.

De nieuwe website heeft Datingspecials de mogelijkheid gegeven om in de nabije toekomst makkelijk en snel een nieuwe look aan te meten en met de grote scala aan beschikbare plugins de mogelijkheid om relatief eenvoudig en goedkoop nieuwe functionaliteiten aan de website toe te voegen.

Webdew is gespecialiseerd in het op maat ontwikkelen van functionaliteiten waarbij er gebruik wordt gemaakt van bestaande componenten waardoor de uiteindelijke prijs voor u betaalbaar blijft.

Theme Forrest

Themeforest is de grootste en populairste marktplaats om websites te kopen en te verkopen. Als je op zoek bent naar een website met een professionele uitstraling en vliegende start bij het ontwikkelen van een nieuwe website dan ben je bij Themeforest op het goede adres.

Er staan duizenden website templates die je kunt kopen voor €40,- tot €55,-
Voor meer informatie lees hier verder.